Succesvol PedicureCongres ‘Voeten op leeftijd’ 21 september jl.

Het was een stralende dag op 21 september jl,. Ruim 400 pedicures kwamen naar Nieuwegein voor het PedicureCongres. Er werden interessante lezingen gegeven en in de pauze konden de pedicures de stand bekijken.

Het was een drukte van belang bij de stand van Rodiq Footcare. We waren aanwezig met de prachtige Pedisil Gel producten. Veel leuke gesprekken en enthousiaste pedicures.

Ook introduceerden we een starterskit, een handige meeneemkoffer die aan beide kanten boordevol prachtige producten zit. Ideaal voor uw praktijk of als u ambulant werkt.

Rodiq Footcare breidt Pedisil Gel Collectie uit!

De (Medisch) Pedicure is een hele belangrijke schakel voordat cliënten met gecompliceerde voetaandoeningen bij een specialist terecht komen. U als (Medisch) Pedicure bent gespecialiseerd en getraind op het gebied van voeten. Door kennis en ervaring is de (Medisch) Pedicure volledig gekwalificeerd om aandoeningen en het verloop van klachten te definiëren en indien nodig de juiste middelen in te zetten.

Rodiq Footcare heeft speciaal voor u de Pedisil Gel Collectie samengesteld om zowel preventief als tijdens een aandoening de verschillende gel producten te gebruiken. Pedisil Gel vertegenwoordigt hoogwaardige kant-en -klare Silica Gel Ortheses. De Gel Ortheses zijn zijdezacht, zeer comfortabel, veerkrachtig, beschermend en waar nodig ook corrigerend.

Rodiq Footcare heeft onlangs het Pedisil assortiment uitgebreid. Aandoeningen aan Hallux Valgus, -Rigidus- en -Limitus, klauw- en hamertenen, (weke)likdoorns, Bunion en Bunionette, doorgezakte voorvoet, Metatarsale problemen, ruitertenen, wreef- en achillespees problemen, hielspoor en -kloven, kunt u met Pedisil Gel Producten zelf oplossen. Rodiq Footcare heeft de meest uitgebreide gel collectie van Nederland en krijgt steeds meer bekendheid bij podotherapeuten en (Medisch)Pedicures.

Onze producten zijn verkrijgbaar via onze webshop: http://rodiq.nl.
Tevens verkrijgbaar bij:
Pedicure groothandel Pedimed in Groningen en Heerenveen, Medisch Voetencentrum Spakenburg, Pedicure Inkoop Lunteren en mijngezondehuid.nl.

© Rodiq Footcare 2019
Algemene voorwaarden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Scroll naar top