Betalen

 

iDeal

iDeal is gegarandeerd de snelste afhandeling van uw bestelling en heeft u de producten ook het snelst in huis. Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent en uw bestelling de dag erna al thuis! (Op werkdagen, ook zaterdaglevering).

PayPal

PayPal is één van de meest veilige en meest gebruikte online betaalmethodes ter wereld. Ook in Nederland is PayPal zeer populair en won dan ook in 2009, 2010 en 2011 in Nederland de Thuiswinkel Award voor de beste financiële dienst op het internet en won in België de BeCommerce Award in 2010. Om te betalen is eigenlijk alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Zo gaat de betaling zeer gemakkelijk en snel en heeft u uw bestelling bij betaling via PayPal op werkdagen dan ook de dag erna al thuis. Wel wordt er een kleine vergoeding gerekend voor een betaling via PayPal, aangezien PayPal zelf kosten rekent voor het gebruik van hun provider.

Bankoverschrijving / Vooruitbetaling?

Bankoverschrijving / vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Rodiq.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Houdt u er wel rekening mee dat als u geen rekening heeft bij de ABN AMRO het een aantal werkdagen kan duren voordat het geld op de rekening staat en het dus ook langer duurt totdat u uw bestelling thuis heeft. De order wordt namelijk pas verwerkt als het orderbedrag op de rekening van Rodiq Footcare is gestort. Vermeld overigens altijd uw ordernummer en naam bij een overboeking.

LET OP!

Wilt u uw bestelling vlot in huis ontvangen?

  • De bestellingen via bankoverschrijvingen worden in behandeling genomen na betaling van factuur.
  • U ontvangt de bestelling binnen 48 uur na betaling factuur (op werkdagen).

Instructies overboeking via SEPA – bankoverschrijvingen:

  • Gelieve de factuur direct af te rekenen.
  • Een betaalverzoek volgt binnen 72 uur.
  • Na afrekenen wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Hieronder treft u de bankgegevens van Rodiq Footcare:

Rekeningnummer: 0816 3743 25
IBAN: NL68ABNA 0816 3743 25
Bank: ABNA te Hoogezand
BIC: ABNA2A
T.n.v.: Rodiq Footcare
T.a.v.: E.R. Prins-Tot

© Rodiq Footcare 2019
Algemene voorwaarden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Scroll naar top