Leveren

Alle producten die wij aanbieden hebben wij op voorraad en worden geleverd via PostNL. De levertijd is 1-3 werkdagen. Heel soms kan het voorkomen dat een product niet voorradig is, wij zullen u dan direct informeren wanneer het product wel geleverd wordt. En zodra uw bestelling dan verstuurd is, zullen we u hierover wederom informeren.

Gratis verzending

Bij Rodiq staat de klant altijd voorop en om onze klanten altijd de beste deal te kunnen geven, wordt elke bestelling binnen Nederland boven de
€ 50,-  (exclusief btw) gratis verzonden. Voor België geldt gratis verzenden bij een bestelling vanaf  100,- (exclusief btw) Daarbij past een groot deel van de producten door de brievenbus (zodat u ook niet thuis hoeft te blijven).

Kosten van een pakketzending?

De producten die niet door de brievenbus passen worden verzonden per pakket. De prijzen bij Rodiq Footcare zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95. Verzendkosten voor België bedragen  12,50.  

Levertijd bij vooruitbetaling?

Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling met internetbankieren, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

Bezorging op een ander adres?

Het is ook mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Bij het bestelplatform kunt u dit aangeven.

© Rodiq Footcare 2019
Algemene voorwaarden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Scroll naar top