Succesvolle beursdagen Expo Houten voor Rodiq Footcare

Rodiq Footcare was aanwezig op de 17e Vakbeurs Pedicure op zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2019. De stand druk bezocht en we hadden weer enthousiaste pedicures doe van heinde en verre waren gekomen.

We hadden een leuke fotoactie bij de stand. Maak een foto voor onze VIP-wall en 5 pedicures hadden kans om een prachtig Pedisil Pakket te winnen t.w.v. € 100,-

Rodiq Footcare breidt Pedisil Gel Collectie uit!

De (Medisch) Pedicure is een hele belangrijke schakel voordat cliënten met gecompliceerde voetaandoeningen bij een specialist terecht komen. U als (Medisch) Pedicure bent gespecialiseerd en getraind op het gebied van voeten. Door kennis en ervaring is de (Medisch) Pedicure volledig gekwalificeerd om aandoeningen en het verloop van klachten te definiëren en indien nodig de juiste middelen in te zetten.

Rodiq Footcare heeft speciaal voor u de Pedisil Gel Collectie samengesteld om zowel preventief als tijdens een aandoening de verschillende gel producten te gebruiken. Pedisil Gel vertegenwoordigt hoogwaardige kant-en -klare Silica Gel Ortheses. De Gel Ortheses zijn zijdezacht, zeer comfortabel, veerkrachtig, beschermend en waar nodig ook corrigerend.

Rodiq Footcare heeft onlangs het Pedisil assortiment uitgebreid. Aandoeningen aan Hallux Valgus, -Rigidus- en -Limitus, klauw- en hamertenen, (weke)likdoorns, Bunion en Bunionette, doorgezakte voorvoet, Metatarsale problemen, ruitertenen, wreef- en achillespees problemen, hielspoor en -kloven, kunt u met Pedisil Gel Producten zelf oplossen. Rodiq Footcare heeft de meest uitgebreide gel collectie van Nederland en krijgt steeds meer bekendheid bij podotherapeuten en (Medisch)Pedicures.

Ook op de beurs hadden we onze nieuwe starterkits: Starterskit groot en klein: ideaal voor in uw praktijk of als u ambulant werkt. Bomvol prachtige Pedisil Gel producten voor verschillende aandoeningen. De pedicures waren erg enthousiast over handige handige meeneemkoffer.

Onze producten zijn verkrijgbaar via onze webshop: http://rodiq.nl.
Tevens verkrijgbaar bij: Pedicure groothandel Pedimed in Groningen en Heerenveen, Medisch Voetencentrum Spakenburg, Pedicure Inkoop Lunteren en mijngezondehuid.nl.

© Rodiq Footcare 2019
Algemene voorwaarden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Scroll naar top