PedicureCongres 10 september 2022 – Voeten, diabetes en sport!

Dagvoorzitter en samensteller van het programma, Margreet van Putten, heeft gekozen voor een onderwerp dat haar na aan het hart ligt. De onderwerpen diabetes en sport bij voeten zijn inmiddels zowel qua wetenschap als van aanpak sinds de laatste presentatie in 2017 weer aangepast en er is het nodige vernieuwd. Tijd dus voor een update!

De rol van de (medisch) pedicure is van groot belang als het gaat om het voorkomen van wonden. Ook na genezing van wonden is en blijft de juiste voetzorg zeer belangrijk. Sport en diabetes zijn nauw aan elkaar verbonden: echter, alleen met voeten die op de juiste wijze verzorgd worden en die ‘klaar’ zijn voor een sportieve belasting, zullen complicaties worden voorkomen. In dit congres zal niet alleen aandacht zijn voor de laatste stand van de wetenschap, maar vooral ook de praktijk: veel casuïstiek zal worden aangeboden. Deelnemers kunnen na dit PedicureCongres weer volop aan de slag met de verworven kennis en vaardigheden.

Het PedicureCongres ‘Voeten, diabetes en sport’ zal op zaterdag 10 september 2022 gehouden worden in het Van der Valk Hotel Tiel te Tiel. Deze compleet verzorgde dag kost slechts €134,- (excl btw) en is inclusief koffie/thee en natuurlijk een heerlijk verzorgde lunch. ProCERT heeft dit PedicureCongres geaccrediteerd met totaal 6 punten, waarvan 4 accreditatiepunten vallend onder domein Voetzorg – Diabetes Mellitus en 2 punten onder het domein Voetzorg – Sport.

Rodiq Footcare is ook aanwezig. We hopen u te zien op het Congres.

© Rodiq Footcare 2019
Algemene voorwaarden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Scroll naar top