Over Rodiq Footcare

Rodiq Footcare stelt met Pedisil de mens centraal!

De zoektocht naar de match tussen de aandoening van de cliënt en het perfecte hulpmiddel ligt aan de basis van Rodiq Footcare.

Het merk Pedisil vertegenwoordigt een hoogwaardige productlijn. Rodiq Footcare heeft daarom een nieuwe generatie Silica Gel trainers, correctoren en beschermers voor u op de markt gebracht. De Pedisil-Zilver en Pedisil-Gel Collecties bieden de oplossing voor talloze voetaandoeningen en heeft de meest uitgebreide collectie in Nederland. De producten zijn zeer geschikt voor zowel jong als oud. Hoe eerder het probleem wordt aangepakt, hoe effectiever het resultaat zal zijn.

Onze nieuwste collectie Pedisil-Zilver is gemaakt van een compleet nieuw en revolutionair materiaal. Fysisch, anorganisch en zilver houdend. Effectief tegen bacteriën en een aantal virussen, zeer comfortabel, zacht, veerkrachtig en veilig.

Rodiq Footcare is een familiebedrijf. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen over medische kennis, voetkundige adviezen, schoenkennis en nog veel meer.

Voor meer informatie: info@rodiq.nl

Visie & Missie

De Pedisil-Zilver en Pedisil-Gel Collecties van Rodiq Footcare zijn ontstaan uit onze zoektocht naar verlichting van voetklachten aan onze cliënten. Tachtig procent van de pedicure bezoekers ervaart ongemak, pijn of irritatie ergens aan de voeten. Soms gaat het om een tijdelijke aandoening die gemakkelijk te herstellen is, maar soms gaat het over de invloeden van een ziektebeeld zoals Diabetes Mellitus, Reumatische aandoeningen, Artritis of anders. Klachten aan de voeten zoals Hallux Valgus, Bunion of Bunionette, klauw- en hamertenen, (weke) likdoorns, pathologisch eelt, wratten, hielspoor, wintervoeten of tenen, zijn maar een greep uit de vele problemen die men kan ervaren. 

De Pedisil-Zilver en Pedisil-Gel Collecties zijn levenskwaliteitsverbeteraars. Want, niet meer normaal functioneren wegens een pijnlijke likdoorn, geen wandeling meer kunnen maken wegens een klacht die heel eenvoudig te verhelpen is, is het lijden niet waard. Niet meer kunnen fietsen door een doorgezakte voorvoet waarop pathologisch eelt en likdoorns zich gaan vormen, kan zo worden geholpen. Want, Pedisil pakt de veroorzaker van het probleem aan.

Kennis

De pedicure is de meest gekwalificeerde en getrainde professional op het gebied van instrumentale behandelingen. Daarnaast heeft de pedicure veel kennis en ervaring op gebied van voeten en voetproblemen. Ze is in staat om het verloop van een ziekte zoals Diabetes Mellitus, Reuma, Artritis, enz. in kaart te brengen en de nodige middelen in te zetten voor verlichting van klachten.

De implementatie van de Pedisil-Zilver en Pedisil-Gel Collectie zie ik graag lopen via de vakkundige handen van de pedicure. Kennis en ervaring zijn doorslaggevend voor het juiste gebruik. Sommige klachten van de voeten zul je met een Pedisil product niet wegnemen, maar wel verlichten.

We proberen altijd iemands leven draaglijker te maken. Andere klachten kunnen in zijn geheel verdwijnen, want Pedisil-Zilver en Pedisil-Gel Producten zijn effectief en doeltreffend.

De Pedisil producten zijn gemaakt van hoogwaardige Silica Gel, zijn corrigerend, beschermend, schokdempend, luchtdoorlatend, hypo-allergeen en antibacterieel.

© Rodiq Footcare 2019
Algemene voorwaarden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Scroll naar top